Florin Iordache, președinte interimar al Camerei Deputaților până la alegeri

Florin Iordache va fi preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor până la alegerile parlamentare din toamnă. Așa au decis liderii PSD  în ședința Comitetului Executiv.

Luni, Victor Ponta anunțase oficial că și-ar dori să fie susținut de PSD pentru a prelua șefia Camerei Deputaților, după înlăturarea lui Valeriu Zgonea. Fostul premier a fost însă ironizat de Liviu Dragnea, care a dat de înțeles că nu ar fi de acord.

În aceste condiții, președintele PSD, Liviu Dragnea, a propus în ședință ca Florin Iordache să rămână interimar la șefia Camerei Deputaților.

Înainte de ședință, Liviu Dragnea a declarat, că unii dintre parlamentarii PSD ”trebuie să dea astăzi un test de răbdare, de inteligenţă şi de maturitate”.

”Unii dintre noi trebuie să dea un test de răbdare, de inteligenţă, de maturitatea, de responsabilitate. Pentru noi e important să arătăm că, în sfârşit, PSD reuşeşte să gestioneze un câştig politic, reuşeşte să conserve o victorie politică. Eu o să le fac azi colegilor o propunere pentru şefia Camerei Deputaţilor pe care sigur o să o accepte”, a declarat Liviu Dragnea.

 

Întrebat de jurnaliști dacă Victor Ponta a pierdut testul de răbdare, Liviu Dragnea a spus: ”Vedem acum”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS