Florin Iordache: am fost în Piața Victoriei! Manifestanții: nu l-a văzut nimeni

Fostul ministru al justitiei, Florin Iordache, nu se dezminte nici după ce a demisionat.

La predarea mandatului catre Ana Birchall (cea care asigură interimatul) , Iordache a continuat să susțină că demersul său a fost unul corect, dar că trebuia o mai bună comunicare.

Florin Iordache a făcut și o dezvăluire surpriză : spune că a fost în Piața Victoriei, acolo unde zeci de mii de oameni protestează de 11 zile consecutiv , nemulțumiți de decizia Guvernului de a modifica prin Ordonanță de Urgență Codurile Penale:

“Regret că trebuia o mai largă comunicare pentru că din punctul meu de vedere s-au făcut nişte demersuri normale, constituţionale şi aceste demersuri cred eu că prin o mai bună comunicare, acei oameni care stau în stradă…Vreau să vă spun şi eu, am fost în stradă şi oamenii nu ştiau demersurile care sunt şi la ce anume se referă legile. Întâmplător, da , am fost în Piaţa Victoriei,  am vrut şi eu să văd care este percepţia oamenilor. Sunt oamenii nemulţumiţi, fără îndoială, de aceea am şi hotărât să îmi dau demisia. Nu este normal în acest moment să avem România ruptă în două, cu două mitinguri, unul în Piaţa Victoriei, altul la Palatul Cotroceni, cu oameni care scandează iar foarte mulţi dintre ei nu au citit conţinutul actelor normative”

Mai mulţi dintre manifestanţii strânși în Piața Victoriei îl contrazic și spun  că nu l-au văzut printre ei pe fostul ministru al Justiţiei.

Protestatarii au pus la îndoială curajul lui Florin Iordache de a veni în mijlocul lor, nu sunt mulțumiți doar cu demisia acestuia  și au cerut  să plece de la putere atît Guvernul Grindeanu, în care nu mai au încredere, cît și toţi demnitarii penali.

PSD să guverneze cu oameni cinstiţi şi corecţi pentru că au fost aleşi, spun  manifestanții.

Fostul ministru al Justiției va rămâne în memoria colectivă –dacă nu prin ce-a făcut în scurtul său mandat – măcar prin expresia “Altă întrebare!”, devenită virală pe internet (audio).

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS