Confidenţialitate

Florin Cîțu, întrebat dacă demisionează: PNL nu-și va dărâma propriul guvern | AUDIO

Astăzi este programată o nouă ședință de Guvern la care miniștrii USR PLUS nu vor participa.

De cealaltă parte, premierul Florin Cîțu spune că ședința merge mai departe iar pe ordinea de zi va fi proiectul PNDL 3 – cel care a pornit întregul scandal.

Au fost două ședințe la vțrful partidelor USR PLUS și PNL. Primii care au ieșit la declarații au fost ce de la USR PLUS – decizia- nu vor participa la ședința de guvern de astăzi, iar la întâlnirea coaliției de la ora 18 – vor cere plecare lui Florin Cîțu – atlfe, vor depune moțiune de cenzură.

Ionuț Moșteanu, deputat USR Plus:

”Avem certitudinea semnăturilor pe care le depunem pentru înregistrarea moțiunii. Din punctul meu de vedere, zilele lui Florin Cîțu la Palatul Victoria sunt numărate, în momentul acesta”.

La două zeci de minute diferență – a fost rândul liberalilor să iasă în conferință de presă. Liderii partidului au decis să-l susțină în continuare pe Florin Cîțu. Premierul spune că ședința de guvern va avea loc – unde va fi aprobat proiectul PNDL 3 – scânteia întregului scandal politic.

”O ședință de guvern în care se va adopta un plan de investiții, Anghel Saligny, plan care este în programul de guvernare. Prezența la ședința de guvern arată dacă susținem sau nu susținem dezvoltarea României.”

PNL nu-și va dărâma propriun Guvenul – a fost răspunsul lui Florin Cîțu la întrebare dacă își dă demisia:

”Soluția pentru a trece peste această criză, peste acest impas, aș spune eu, pentru că se va rezolva imediat cu nominalizarea unui alt ministru al Justiției..

Cît de sigur sunteți că veți rămâne premier?

Foarte sigur”.

La ora 18 este programată ședința coaliției.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mihai Bucureșteanu