Confidenţialitate

Florin Cîțu: Guvernul a făcut tot posibilul pentru o campanie de vaccinare de succes | AUDIO

Guvernul a făcut tot ce ținea de el pentru o campanie de vaccinare de succes, spune premierul Florin Cîțu. În opinia premierului nimeni nu este vinovat pentru faptul că intenția de vaccinare a scăzut în țara noastră.

”Noi ca guvern am făcut până acum cam tot ce se putea face. Avem dozele de vaccin, cine vrea să se vaccineze, astăzi, îți alegi ce vaccin dorești, și te vaccinezi. În orașe, aglomerare mare, rata de vaccinare e peste 50%.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Prezent la Alba Iulia, Florin Cîțu mai spune că că din acest moment ar trebui să vorbim de investiții nu de modalitatea prin care să depășim pandemia.

”Nu ar trebui să existe această discuție despre valul 4. Vreau să ne concentrăm, să ne punem toate resursele pentru derularea acestor investiții. Urmează să vină în următorii ani, până în 2027, peste 76 de miliarde de euro, de la buget, în fiecare an, peste 10 miliarde de euro, mai avem din exercițiul anterior încă 14 miliarde de euro de luat, acești bani vor intra toți în economie. Trebuie să ne concentrăm pe investiții, să lăsăm în spate pandemia, nu mai avem nevoie de restricții, de nimic. nu se mai justifică când avem vaccin pentru toți românii”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.