Confidenţialitate

Florin Cîțu, despre atacurile PSD: Oamenii aceștia au fost învățați să căpușeze companiile de stat

Premierul Florin Cîțu a răspuns, în emisiunea Piața Victoriei de la Europa FM, atacurilor venite din partea PSD, partid care este nemulțumit de intențiile guvernului de a lista la Bursă mai multe companii de stat.

”În primul rând, nu a fost nimic netransparent. Procedura de lista a început înainte de a veni noi la guvernare. Mesajul PSD pare a disperare, oamenii aceștia au fost învățați să căpușeze companiile de stat 30 de ani de zile, așa au ajuns să falimenteze și Oltchim, așa au ajuns să falimenteze și Arpechim, adică le-au furat, le-au căpușat până le-au falimentat”, a spus Cîțu.

În opinia premierului, PSD nu a intenționat vreodată să privatizeze marile companii și au venit în schimb cu mesaje naționaliste care s-au dovedit dezastruoase.

”Nu ne privatizăm și au dat tot felul de mesaje, și minele și Complexul energetic Hunedoara și așa mai departe, au ținut acest mesaj ca Nu ne vindem țara, mesaj care a distrus România, alături de celălalt, Proprietatea privată e un moft, au distrus România și au ținut investitorii departe de România”, a declarat Florin Cîțu.