Confidenţialitate

Florin Cîțu: Dan Barna să spună în ședința de guvern dacă există diferențe în rapoartele privind decesele Covid | AUDIO

Prima reacție a lui Florin Cîțu după acuzațiile aduse azi dimineață de fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, care i-a reproșat premierului că nu a discutat cu el despre situația epidemiliogică și că nu consultă opinia speciliștilor în sănătate.

Iată răspunsul dat de premierul Florin Cîțu:

”O să mă consult cu toți miniștrii în ședința de guvern, miniștri care au adus note de informare, cu situații dificile, unele confidențial, altele la public. De fiecare dată ne-am consultat cu toți miniștrii când ne-au prezentat o problemă.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Vlad Voiculescu a mai susținut că ar exista diferenţe între decesele COVID reale și cele raportate – fără să ofere date concrete.

Șeful Guvernului îi cere public vicepremierului Dan Barna – liderul USR PLUS și , cel care supervizează portofoliul de la Sănătate să vină cu explicații privind aceste acuzații și cu un raport.

”Trebuie raportate și trebuie clarificate, dacă este așa. Îi cer public vicepremierului Dan Barna, care este coordonatorul Ministerului Sănătății, și a fost la începutul anului, dacă știa despre aceste lucruri și ce măsuri a dispus și îi cer public să prezinte în ședința de guvern așa ceva”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.