Confidenţialitate

Florin Cîţu a dat explicaţii despre Buget, în Parlament, la “Ora premierului” | AUDIO

Premierul Florin Cîţu a dat explicatii despre buget, în plenul Camerei Deputaţilor, la “Ora prim-ministrului”. Grupul parlamentar al PSD l-a chemat iar deputații social democraţi l-au intimpinat cu vociferări si mai multe figuri de carton: Iohannis cu schiurile, Barna cu un sac cu euro, ba chiar unul dintre ei a venit şi cu o coasă.

“Cei care vor să se comporte ca o galerie, imediat ce se vor redeschide stadioanele, să se ducă în galerie”, le-a spus presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.

In aceasta atmosfera, si-a inceput prezentarea premierul Florin Cîțu:

„Această invitaţie din partea grupului PSD nu are nici o legătură cu Bugetul României. Ei m+au invitat aici să vadă cât reyist eu la înjurăturile lor. Eu vă spun că acest prim-ministru rezistă. În același timp, să vedem cine mă contestă pe mine. Slugile lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov. E un buget echilibrat, care forțează reformă, și de asta vă e frică, nu-i așa? Vă e frică că sinecuriștii pe care-i aveți în funcții nu vor mai fi acolo. Vă spun eu că vom face reformă în acest an.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Din partea PSD a vorbit liderul Marcel Ciolacu. El l-a acuzat pe premier că a pregătit un buget de austeritate si că nu știe decât să taie din venituri si să se imprumute.

”V-am ascultat cu foare mare atenție intervenția. În tot acest timp ați împrumutat România cu 600.000 de euro.  O mie de euro pe secundă, pe care îi vor plăti copiii și nepoții noștri. Nu ați fost nici măcar în stare să trimiteți Parlamentului proiectul de Buget. Duceți-vă acasă, domnule Cîțu, treaba unui prim-ministru este să poată, iar dumneavostră, este clar, nu puteți nimic”, a declarat Marcel Ciolacu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.