Confidenţialitate

Premierul anunță investigații. Florin Cîțu vrea să afle cine a recomandat ca România să investească milioane de euro într-o bancă a rușilor | AUDIO

Premierul Florin Cîțu anunță investigații la Ministerul de Finanțe pentru a descoperi cine a recomandat ca România să investească milioane de euro într-o bancă a rușilor.

Cîțu precizează că a primit ieri un memorandum pentru majorarea de capital a Băncii Internaționale de Investiții, însă nu este de acord.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„România nu are nimic de câștigat de pe urma participării la această bancă . Sunt foarte multe semne de întrebare despre activitatea acestei bănci. În ceea ce mă privește sunt total surprins și neplăcut surprins să văd acest memorandum semnat de fostul ministru și dat spre avizare în Guvern. Nu înțeleg cum s-a ajuns și cine l-a convins. Ar trebui să facem o investigație să vedem cine l-a convins că este un lucru bun pentru România”, spune Florin Cîțu.

„Vom începe cu această investigație să vedem cine a decis că e bine pentru România să investească milioane de euro într-o bancă a rușilor”, a concluzionat Cîțu.

X