Confidenţialitate

Florin Bratu nu va mai antrena echipa națională de fotbal U21

Federația Romînă de fotbal a transmis, luni, că a încetat colaborarea cu Florin Bratu iar acesta nu mai mai antrena echipa de fotbal U21. Încheierea contractului s-a făcut de comun acord, a mai transmis instituția.

Federația Română de Fotbal și selecționerul Florin Bratu au convenit, de comun acord, să nu prelungească colaborarea, se arată într-un comunicat postat pe site-ul FRF.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, în urma consultărilor din cadrul Comisiei Tehnice, va înainta președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, propunerea pentru viitorul selecționer al României U21.

„Îi mulțumim lui Florin Bratu pentru întreaga activitate, a preluat echipa națională de tineret într-un moment important, în perioada de pregătire a unui Campionat European de mare impact pentru această generație, pentru fotbalul românesc, și, în ciuda unor rezultate mai puțin bune, consider că a reușit să implementeze multe lucruri pozitive în mandatul său. Chiar dacă drumurile noastre se despart momentan, sunt sigur că Florin va rămâne unul dintre marii susținători ai tricolorilor pe mai departe. Îi urez mult succes în carieră, pentru că știu că este un antrenor talentat care poate influența în bine cariera multor jucători!”, a transmis FRF.

În vârstă de 42 de ani, Florin Bratu a preluat selecționata U21 în august 2021 și a strâns pe banca acesteia 8 meciuri de pregătire, având un bilanț de 2 victorii, 2 egaluri și 4 înfrângeri.

Citește și: Superliga: FC Botoșani preia conducerea clasamentului. Mirel Rădoi debutează cu victorie pe banca Universității Craiova

Foto: FRF