Florea: Dăncilă preia interimar conducerea PSD

Liderul PSD București sector 5 declară că premierul Viorica Dăncilă va conduce interimar PSD, în calitate de preşedinte executiv.
Întrebat la sediul PSD dacă Viorica Dăncilă va conduce PSD până la convocarea unui congres, Daniel Florea a spus: “În principiu da, asta este menirea preşedintelui executiv, dacă preşedintele nu poate, preşedintele executiv conduce partidul. Va trebui să aibă loc un congres. Asta vom discuta acum şi în Comitetul Executiv care va fi probabil mâine ca să poată să ajungă toţi colegii din ţară şi apoi vă vom spune”.
Edilul sectorului 5 consideră că aceasta nu este totuşi cea mai neagră zi din istoria partidului.
“Dar este o zi care trebuie să rămână în memoria noastră, a tuturor. Cred că noi toţi trebuie să învăţăm să ne asumăm răspunderea pentru toate faptele. Cred, de asemenea, că nu trebuie să ne lăsăm colegii singuri la greu. (…) Am greşit foarte mult pe sfera de comunicare şi am acceptat demonizarea lui (lui Liviu Dragnea – n.r.) şi identificarea lui ca fiind un monstru al răului. Dar cred că lucrurile acestea trebuie discutate Am primit o lecţie foarte dură de la alegători ieri, de la poporul român şi trebuie să învăţăm din toate lucrurile care s-au întâmplat. Îmi pare rău”, a adăugat Daniel Florea.
Primarul îi dorește lui Liviu Dragnea: “Să fie tare!”.
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, luni, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Instanţa supremă a menţinut în cazul lui Dragnea pedeapsa aplicată de instanţa de fond.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS