Confidenţialitate

Flavius Buzilă, în Clubul de Seară: “Merg la vot! (…)Schimbarea se face, nu se așteaptă”

Luni seară, Flavius Buzilă, solistul trupei Hara, a fost invitatul lui Toader Păun în cel mai mare club din România, Clubul de Seară. În direct la Europa FM trupa Hara a lansat piesa ”Rollercoaster”, care va face parte de pe viitorul album al trupei, intitulat ”Emoti-coin”.

Artistul a vorbit despre puterea mesajului unei piese, inclusiv în viața politică și a răspuns afirmativ pe un ton categoric atunci când a fost întrebat dacă va merge la vot pe 26 mai.

“Merg la vot. Si scriu asta și public. Am fost foarte trist în 2016, să vad prezența slabă la vot, mai ales în rândul tinerilor. (…) Este un moment extrem de important. În România se tot vorbește de schimbare. Avem nevoie de schimbare, dar toată lumea așteaptă schimbarea și nu o face. Schimbarea se face, nu se așteaptă. “, a declarat liderul trupei Hara, în direct în Clubul de Seară.

Artistul a avut un mesaj și pentru cei care nu merg la vot, pe motiv că nu au un candidat în care să aibă suficientă încredere: “Nu va exista niciodată candidatul perfect. Candidații vin dintre noi. Prin votul nostru sau prin absența votului nostru i-am pus pe ei acolo“.