Fiul Sorinei Pintea acuză că Liviu Pop ar fi implicat în dosarul de luare de mită. Senatorul PSD neagă

Ionuț Pintea, fiul fostului ministru al Sănătății, a explicat într-o înregistrare video că s-a întâlnit cu denunțătorul din dosarul mamei sale, iar acesta i-ar fi explicat că a avut o înțelegere cu senatorul Liviu Marian Pop.

Fiul fostului ministru al sănătății, Ionut Pintea a declarat că mărturia la care face referire a fost înregistrată, astăzi, după întâlnirea pe care a avut-o cu denunțătorul.

Înainte de întălnire acesta ar fi fost sunat de către senatorul PSD de Maramureș, Liviu Marian Pop.

„Dimineață am fost sunat de senatorul PSD Liviu Marian Pop și m-a rugat să mă întâlnesc urgent cu cineva. M-am înregistrat înainte să mă întâlnesc, deoarece nu știam cu cine urma să mă întâlnesc (…). Am ajuns la Pizzeria M, în Baia Mare, unde după vreo 15 minute a venit la mine un domn mic de înălțime cu părul grizonant, mi-a zis că urmează să se întâlnească cu Marius, fiul primarului din Ulmeni. După alte 15 minute a venit la mine și mi-a zis că are niște informații care o pot ajuta pe mama. Zice: ”Știi, că de fapt eu n-am mai spus despre ceilalți bani”. ”Stați un pic, cum adică ceilalți bani?”.

Mi-a zis că a fost vorba de patru plăți, patru tranșe de bani, pe care el i-a făcut către Liviu Marian Pop. Odată 40.000 de euro anul trecut și odată câte 5000 de euro, tot către Liviu Marian Pop, bani care am înțeles că urmau să ajungă la mama mea (…) Am rămas șocat când mi-a spus că el este Mihai Costea, denunțătorul”.

Denunțătorul la care face referire Ionut Pintea a amintit și de alte transe de bani care aveau destinația Sorina Pintea. În prima transa a fost vorba despre suma de 40.000 de euro , iar ulterior alte două tranșe de 5000 de euro pe care le-a dat tot lui Liviu Marian Pop. insert După discuția cu denunțătorul Ionut Pintea a primit un mesaj cu semnul întrebării de la senatorul Liviu Marian Pop.

Senatorul Liviu Pop a recunoscut că a vorbit la telefon sâmbătă dimineața cu Ionuț Pintea, dar a negat toate acuzațiile referitoare la tranșele de bani:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sorina Pintea a fost reținută de procurorii DNA pentru 24 de ore după un flagrant făcut vineri în Spitalul din Baia Mare.

Procurorii susțin că suma de 120.000 lei pe care Sorina Pintea ar fi primit-o în flagrant vineri, printr-un intermediar, reprezenta a doua tranșă din suma totală.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS