Fit Your Life 2020 – frumusețe fără vârstă

Pe 7 martie, la Fit Your Life 2020, celebrăm feminitatea, înțelepciunea și stilul de viață sănătos. Evenimentul are loc la Hotel Sheraton, între 10.00 și 14.30 și este dedicat în exclusivitate femeilor.

Carlos L’Abbate, Dr. Șerban Damian, Dr. Victor Gabriel Clătici și Irina Markovits sunt speakerii evenimentului Fit Your Life 2020, evenimentul care celebrează frumusețea fără vârstă și stilul de viață sănătos.

Viața este suma tuturor alegerilor noastre. Iar vârsta ne aduce înțelepciunea de a ști că viitorul este suma zilelor de ”azi”.

Îngrijire, nutriție corectă, mindfulness, tehnici anti-aging și stil vestimentar sunt temele evenimentului organizat de Mozaic Media, șicare are ca speakeri invitați de top din toate aceste domenii.

Mindfulness, vârsta minții, întreținere corporală și anti-ageing prin yoga – este tema prezentării susținute de Carlos L’Abbate. Carlos, care a părăsit Argentina natală în 1989, pentru a studia tehnici legate de corp și minte, psihologie și sănătate, a devenit cunoscut în România în special ca instructor de Yogilates.

„Anii petrecuți în presa pentru femei mi-au ascuțit simtul critic și mi-au exersat ochiul. Observ în detaliu multe look-uri copiate, artificiale, create de personalități de tip „poseur”. Dar văd și dorințe rămase triste pe un umeraș, în fundul unui dulap…

Întâlnesc multe variante de ”nu îndrăznesc să port asta”, „nu mă pricep să asortez”, „mi-e teamă să nu fiu ridicolă”, spune Irina Markovits, speaker la Fit Your Life 2020. Consultant stilist, jurnalist de modă și coach de shopping, Irina ne vorbește despre Stilul fără vârstă, potrivit personalității și feminității tale.

Hrana care te susține, hrana care te menține în formă – este tema prezentării susținute de Dr. Șerban Damian, specialist în medicină sportivă, fondator al Centrului Superfit, președinte al Ro Club Maraton și autor al mai multor cărți despre nutriție și sport.

La Fit Your Life 2020 aflăm tot ce n-am știut despre colagen, de la Dr. Victor Gabriel Clătici. Medic Primar Dermato-Venerolog, cu o experiență de peste 20 de ani și cu un interes special în cercetarea clinică. Dr. Clătici ne vorbește despre Colagen – între mit și realitate.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS