Fish Eye FEST revine cu cea de-a doua ediție, în acest weekend la Vama Veche

Festivalul de artă și pescuit Fish Eye FEST a ajuns la a doua ediție și are loc anul acesta între 3 și 4 iulie, pe plaja din Vama Veche, unde te așteaptă o mulțime de activități culturale inedite, presărate cu muzică de cea mai bună calitate!

Dacă vrei să ai parte de o experiență inedită cultural-alternativă, nu rata piesele de teatru în aer liber, proiecții de filme, workshop-uri dintre cele mai interesante și o serie de mega concerte. Cap de afiș sunt băieții de la Zdob și Zdub, care v0r cânta în seara de 3 iulie!

Zdob și Zdub

După o primă ediție în care peste 15 000 de oameni au luat parte la cel mai antrenant festival de cultură și pescuit din Vamă, era musai să ne revedem pentru o nouă porție de distracție.

Pe lângă concertele în aer liber, la care intrarea este liberă, cea de-a doua ediție Fish Eye FEST va include, din nou, în intervalul 10:00-02:00, o mulțime de activități culturale extrem de interactive:

Teatru pe plajă (câte 2 piese în fiecare zi), Stand-up Comedy cu George Bonea, Improvizaţie cu „Comedy Summer Show”, statui vivante, dansuri cu Bianca Coştiug, cunoscută pentru apariţiile vibrante de la „Românii Au Talent”, ateliere de artă culinară, împletit unelte pescăreşti, sculptură, caricatură, design vestimentar susţinute de artişti renumiţi, seminarii de pescuit sportiv/artisanal, dar şi de fotografie „Natura în alb şi negru”, cinema în aer liber, expoziții de live painting, sculptură și altele.

fish eye

Iar surprizele nu se opresc aici. Pe lângă toate activitățile de mai sus, organizatorii au pregătit o zonă de relaxare unde puteți face yoga, dar şi un teren special amenajat pentru diverse sporturi precum fotbal sau volei pe plajă.

Pe scena principală vor mai cânta: The Amsterdams, The Kryptonite Sparks, Loungerie II, DJ K-LU, YELLLOW, Grimus, Velosonics, Travka și Golan.

PROGRAM

fish eye 2