Confidenţialitate

Finala Eurovision 2017. Ilinca: ”Îmi doresc să facem un show perfect, pentru ca momentul nostru să rămână în memoria fanilor”

România va intra în finala Eurovision, din această seară, de la ora 22:00, în a doua parte a show-ului, de pe poziţia 20. Publicul din toate țările participante la Eurovision (cu excepția României) poate vota pentru reprezentanții noștri de maximum 20 de ori de pe același număr de telefon.

„Voi da totul pe scenă, pentru ca România să strălucească la Eurovision. Parcă ieri făceam primele repetiţii cu Ilinca pentru Selecţia Naţională, chiar dacă, de atunci şi până astăzi am străbătut, alături de Ilinca, un drum greu, dar frumos, de la Bucureşti până la Kiev. Este un moment unic în cariera oricărui artist şi mă bucur de fiecare clipă petrecută în concurs”, mărturiseşte Alex Florea, înainte de finala Eurovision 2017.

„Îmi doresc să facem un show perfect, pentru ca momentul nostru să rămână în memoria fanilor. Dedic prestaţia noastră din Marea Finală publicului minunat care ne-a susţinut de-a lungul concursului”, a declarat Ilinca.

Punctajele cumulate – acordate de juriu și de telespectatorii din țară -, vor fi dezvăluite în ordine alfabetică de reprezentanţii celor 42 de ţări înscrise la actuala ediţie a Eurovision – punctele României vor fi anunţate de vedeta TVR Sonia Argint Ionescu.

Ilinca şi Alex Florea, printre primii 10 la casele de pariuri

Ilinca şi Alex Florea formeaza cel mai îndrăgit duo de la Eurovision 2017, conform unui sondaj wiwibloggs.com. Perechea din România ce a dus yodel-ul la Eurovision 2017 a obţinut mai multe voturi decât echipa Estoniei, care s-a clasat pe locul al doilea.

România are o cotă bună şi la casele de pariuri, unde melodia “Yodel It!” se afla sâmbătă dimineața pe a șaptea poziție, după Portugalia, Italia, Bulgaria, Belgia, Suedia şi Marea Britanie.