Finala Cupei României, între Astra Giurgiu și FC Voluntari

Astra Giurgiu și FC Voluntari se întâlnesc sâmbătă seara (ora 21,45), pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, în finala Cupei României la fotbal.

Astra Giurgiu are în palmares o Cupă a României, cucerită în 2014, când a învins-o pe Steaua la loviturile de departajare (4-2), pe Arena Națională.

FC Voluntari este în premieră în finala competiției, echipa ilfoveană neavând șanse de a juca în cupele europene chiar dacă ar cuceri trofeul, deoarece nu a depus cerere pentru licență UEFA.

După acest meci o mulțime de jucători și staff-ul tehnic de la Astra Giurgiu se vor despărți de club, a ajuns în finală după ce a trecut pe rând de Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (1-0), de Luceafărul Oradea (3-1), de FC Viitorul Constanța (3-1) și de ACS Poli Timișoara (4-1 și 3-0).

FC Voluntari, care a scăpat de emoțiile retrogradării din prima ligă, le-a eliminat în drumul către finală pe Academica Clinceni (5-1), ASA Târgu Mureș (3-0), CS Mioveni (2-1) și CS Universitatea Craiova (1-0 și 0-0).

Meciul de pe ”Ilie Oană” va fi precedat, de la 17.00, de finala Cupei României Under-19, dintre UTA Bătrâna Doamnă Arad și FC Viitorul.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS