Anul viitor, încep lucrările de reabilitare a Cazinoului din Constanța | AUDIO

După șapte ani de întârzieri și patru licitații, contestate și anulate, contractul de reabilitare a Cazionului din Constanța va fi semnat în următoarele zile, potrivit ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan.

Lucrările propriu zise vor începe, conform contractului, în primavara lui 2020.

Primarul Constanței consideră că cea mai mare nerealizare pe 2019 este pentru el Cazinoul, clădirea emblemă a cărei consolidare și reabilitare este întârziată de peste 7 ani.

Decebal Făgădău spune că după ce instanța a respins contestația la prima descalificare, firma care a pierdut a patra licitație, ar fi renunțat la contestația depusă la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor.

„Dacă este adevărat că și-a retras contestația, înseamnă că sunt întrunite toate elementele pentru semnarea contractului cu consorțiul câștigător și sper ca anul viitor să avem, în sfârșit, un contract semnat și schelele pe Cazinou”, a spus Decebal Făgădău.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Contactat de Europa FM, ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan a declarat că, imediat după ce CNI prime;te adresa de renuntare la contestaie, contractul va fi semnat, chiar înainte de sărbători.

Durata estimativă pentru realizarea proiectului de reabilitare a Cazinoului era de 30 de luni. Valoarea estimată a investiţiei este de 111.500.000 de lei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS