Confidenţialitate

Filtre în mai multe județe pentru găsirea celor doi autostopiști agresori

Căutarea celor doi autostopiști agresori au început încă de vineri seară și este în plină desfășurare. Cei doi au ucis şoferul care i-a luat la ocazie, din Slobozia. Pe soția sa au rănit-o, iar femeia se afla acum în spital.

În momentul de față, există filtre ale poliției instituite în județele Ilfov, Călărași, Ialomița, Constanța și pe raza municipiului București.

Surse judiciare precizează că atacatorii ar avea între 20 și 30 de ani, nu cunoșteau victimele, iar după agresiune s-au făcut nevăzuți fără să fure nimic din mașină. Soț și soție, victimele locuiau în Călărași, iar vineri seară doreau să ajungă la părinți în comuna Tudor Vladimirescu.

Cei doi fuseseră luaţi la “ocazie” din oraşul Slobozia, iar după ce i-au atacat cu cuţitul pe cei doi soţi au reuşit să fugă, pentru găsirea acestora fiind mobilizate numeroase forţe de ordine.

Cei doi bărbaţi i-au spus şoferului să oprească pe DN 3 A, în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu din judeţul Călăraşi, după care l-au înjunghiat în gât cu un cuţit. De asemenea, cei doi au înjunghiat-o şi pe femeie, care a supravieţuit şi a reuşit să sune la 112.

Atacatorii au reuşit să fugă, fiind căutaţi de forţe numeroase de poliţie şi jandarmi, inclusiv cu câini de urmă.

La faţa locului au ajuns echipaje SMURD, însă în cazul bărbatului nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat mort. Soţia acestuia a fost transportată la Spitalul Judeţean Călăraşi, fiind rănită uşor. Ambele victime au fost găsite căzute în afara maşinii.

X