Confidenţialitate

Cele mai așteptate filme din 2022. Urmează să fie lansate „The Batman”, „Avatar 2”, „Top Gun: Maverick” și „Jurassic World: Dominion” | VIDEO

Pasionații de fime vor fi cu siguranță răsplătiți în 2022. După o perioadă cu puține lansări, marcată de pandemia Covid-19, anul 2022 se anunță a fi unul plin cu pelicule ce merită vizionate. Iată, așadar, care sunt cele mai așteptate filme din perioada următoare și când vor putea fi văzute în cinematografe:

„The Batman” – Pelicula vine cu o schimbare importantă pentru fanii seriei Batman. De data aceasta Robert Pattinson (Twilight) va fi cel care va interpreta rolul lui Bruce Wayne, în cel de-al doilea an al său de luptă contra criminalității din Gotham City. Pelicula îi va înfățișa și pe Zoë Kravitz și Colin Farrell și urmează să fie lansată în SUA pe 4 martie 2022.

 

„Thor: Love and Thunder” – Pelicula îl prezintă pe Thor fix din momentul în care l-am văzut ultima dată în Avengers: Endgame. Cu toate că nu se cunosc toate detaliile cu privire la plot-ul acestui film, ce știm clar este că Natalie Porter revine în pielea lui Jane Foster și își va asuma rolul de Mighty Thor. Totodată știm că Gardienii Galaxiei își vor face apariția în „Thor: Love and Thunder”, iar Christian Bale a fost cooptat pentru a-l interpreta pe Gorr the God Butcher. Data lansării acestui film este 8 iulie 2022 (în SUA.).

„Jurassic World: Dominion” – Acțiunea acestui film se petrece la patru ani după cea din „Jurassic World: Fall Kingdom” și arată momentul în care dinozauri modificați genetic ajung să fie licitați în întreaga lume. Chris Pratt revine în rolul lui Owen Grady, Bryce Dallas Howard o joacă din nou pe Claire, iar Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum și alții le vor fi alături. Filmul urmează să fie lansat în Statele Unite pe data de 10 iunie 2022.

„Doctor Strange in the Multiverse of Madness” – Pelicula urmărește evenimentele ce au loc după filmul „Spider-Man: No Way Home” și serialele „Loki” și WandaVision”. Doctor Strange se confruntă de data aceasta cu cea mai mare temere a sa: multiversul. Având de a face cu un rău nemaivăzut, personajul principal caută ajutorul Wandei Maximoff. Pelicula va însemna debutul unui alt personaj marca Marvel, America Chavez (Miss America). După mai multe amânări, pelicula ar urma să fie lansată pe 6 mai 2022.

„Avatar 2” – După succesul peliculei Avatar, iată că avem parte de o continuare. Avatar 2 prezintă povestea lui Jake Sully alături de noua sa familie de pe planeta Pandora. După ce o amenințare familiară revine pentru a termina ce începuse în primul film, Jake, alături de Neytiri și armata Na’vi, luptă pentru a-și proteja planeta adoptivă. Nu a fost lansat încă un trailer oficial, însă cei de la IMDB au pus cap la cap toate informațiile cunoscute până acum. Data lansării se preconizează a fi 16 decembrie 2022.

„Aquaman and the Lost Kingdom” – Continuarea peliculei Aquaman va fi cea de-a 13-a producție marca DC Extended Universe. Sequelul îl va avea în prim plan tot pe actorul Jason Momoa, cel care l-a interpretat în primul film pe Arthur Curry / Aquaman.  Amber Heard, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II și Nicole Kidman vor juca și ei în acest film, programat să fie lansat undeva la jumătatea lunii decembrie 2022. Nu avem încă un trailer oficial, însă ne putem imagina cum va fi cel de-al doilea film Aquaman din acest video:

 

„Top Gun: Maverick” – După ce a lucrat mai bine de 30 de ani ca aviator în marina SUA, Pete Mitchell, jucat de Tom Cruise, vrea să demonstreze că încă mai are multe de oferit și nu este gata să se pensioneze. Pasionații Top Gun cu siguranță abia așteaptă lansarea acestei pelicule, programată să aibă loc pe 27 mai 2022. Urmăriți mai jos trailerul oficial:

 

„Mission: Impossible 7” – În încheiere vă lăsăm un alt film anticipat în care joacă Tom Cruise. Filmul de acțiune scris și regizat de către Christopher McQuarrie este cel de-al 7-lea din seria Misiune Imposibilă și îl umrărește pe Ethan Hunt și echipa sa într-o nouă provocare. Pelicula urmează să fie lansaă în Statele Unite pe 30 septembrie 2022. Nu avem un trailer, însă vă lăsăm un videoclip cu ceea ce Tom Cruise a descris ca fiind cea mai mare cascadorie a sa:

Autor: Narcis Roșioru

Citește și: Am fost la “The King’s Man: Începutul” și am primit o binemeritată pauză de la filmele de Crăciun, plus o doză de adrenalină | GALERIE FOTO