Filipinezii economisesc electricitate pentru meciul Mayweather vs. Pacquiao

Febra “meciului de box al secolului” dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao duce la masuri fara precedent in Filipine.

Oficialitatile din vestul arhipelagului pe care il reprezinta Pacquiao, cer populatiei sa isi opreasca frigiderele, masinile de spalat si aparatele de aer conditionat in timpul confruntarii de la Las Vegas, pentru a evita o pana de curent, fiindca toate televizoarele vor fi deschise.

Marele meci dintre conationalul lor – campion mondial la 8 categorii de greutate diferite si americanul neinvins in 47 de meciuri a provocat un val de entuziasm printre filipinezi, majoritatea angajatorilor anuntand ca luni vor acorda o zi libera in cazul in care Pacquiao va castiga.

Nici in America nu se va munci probabil prea mult dupa gala de la “MGM Grand Arena”, pentru ca foarte multe pub-uri au decis sa isi prelungeasca pana dimineata programul.

Meciul de box dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao va putea fi vazut si in Romania duminica dimineata dupa ora 04:00, pe “Pro TV” si “Dolce Sport”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS