Festivalul Lollapalooz Colombia a fost anulat după retragerea Rihannei

Festivalul Lollapalooza Colombia, ce trebuia să aibă loc între 17 şi 18 septembrie, la Bogota, a fost anulat după ce Rihanna a anunţat că nu va mai participa de teama virusului Zika.

Organizatorii festivalului au transmis că din cauza retragerii în ultima clipă a cântăreţei şi a faptului că nu au avut suficient timp să găsească un cap de afiş care să o înlocuiască pe Rihanna, au fost nevoiţi să anuleze evenimentul, iar cei care au cumpărat biletele le pot returna deja.

Printre alţi artişti, pe scenele festivalului Lollapalooza Colombia, mai erau programaţi Lena Del Ray, Disclosure, Cage the Elephant, Anderson, Matt and Kim sau Silversum Pickups.

Festivalul Lollapalooz s-a extins, în ultimii ani, din oraşul natal, Chicago, până în America de Sud, cele mai cunoscute fiind evenimentele din Brazilia, Argentina şi Chile.

Între 10 şi 11 septembrie, anul acesta, va avea loc Lollapalooza Berlin, unde vor cânta, printre alţii, Radiohead, Kings Of Leon şi New Order.

Pe data de 14 august, Rihanna va concerta în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, când va prezenta noul său album, „Anti”, dar din setlistul concertului nu vor lipsi şi hituri precum „Umbrella”, „Rude Boy”, „Four Five Seconds” sau „We Found Love”.