Festival de artă stradală Creatorul, o rampă de lansare pentru artiștii necunoscuți

Festivalul de artă stradală Creatorul, ediţia 2017, organizat de Compania Famous Art, reprezintă o rampă de lansare pentru artiștii necunoscuți din întreaga Românie.

Festivalul va avea loc în 2 – 3 septembrie, iar publicul este așteptat de la mic la mare să descopere o lume ireală, plină de personaje fantastice care îi vor purta într-o călătorie a viselor.

Parcul Central din Cluj-Napoca se va transforma pentru două zile în locația a 9 tărâmuri fantastice, bazate pe transmiterea emoțiilor, care vor fi gazdele celui mai creativ spectacol văzut până acum.

Din inima copacilor se vor auzi melodii ambientale care vor purta publicul către o lume de poveste. Acest eveniment este un concept deosebit de festival de artă stradală, oferit cu dragoste de către artiști români, dedicat relaxării și inspirației.

Evenimetul va cuprinde și workshop-uri de creație, dexteritate, jonglerie, echilibristică pe catalige și monociclu, cursuri de machiaj și multe alte surprize pentru public.

În cadrul acestui festival te vei întâlni cu personajele unice ale Creatorului: roboții cu leduri Vatriom, Bufonii Regali, Zânele Zburătoare, Light Walkers pe catalige, Uriașii Veseli, păpușile Giant Gentleman, Soldățeii de Jucărie, Spectacolul de epocă Era Cataligelor, Omul Oglindă, spectacolul de acrobație Nightingale, Copacii Vorbitori, Statuile Vivante în levitatie și multe alte spectacole de teatru, dans și muzică. Închipuie-ți că propriul vis, propria fantezie devine acum realitate.

Imaginația înseamnă creație, creația înseamnă artă. Fii chiar tu centrul unui univers fantastic unde personaje fabuloase sunt aduse la viață! Famous Art este compania de artă stradală din Inima Ardealului care se caracterizează prin realizarea unor spectacole deosebite, care dau naștere unor personaje unice. O echipă de artiști care prin perseverență au adus arta stradală la stadiul de superlativ, prin calitatea și serviciile unice dezvoltate în România.

Elemente precum teatrul, acrobația, spectacolele de foc, machiajele deosebite, designul vestimentar unic, arhitectura, fotografia și nu numai, s-au reunit pentru a face din fiecare eveniment o poveste.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare