Fernando Torres, externat după traumatismul cranian suferit în remiza cu Deportivo La Coruna

Fernando Torres a fost externat după accidentarea din meciul dintre Atletico Madrid și Deportivo La Coruna, încheiat 1-1 în Primera Division. Atacantul madrilenilor a suferit un traumatism cranian în urma unei ciocniri cu un adversar și și-a petrecut noaptea la spital.

A fost un moment extrem de tensionat pe stadionul lui Depor – lovit din spate în plină săritură, Torres și-a pierdut cunoștința și s-a prăbușit inert pe teren. El a dat tare cu capul de gazon iar coechiperii s-au adunat imediat în jurul lui, cerînd intervenția medicilor.

Torres este acum în afara oricărui pericol dar va avea totuși nevoie de o pauză de 48 de ore pînă la reluarea antrenamentelor, astfel că va rata, cel mai probabi, meciul cu Valencia de duminică.

În remiza de pe Riazor, golul gazdelor i-a aparținut lui Florin Andone, ajuns la 8 reușite în acest sezon. Atacantul naționalei României a fost lăudat de presa spaniolă pentru atitudinea de care a dat dovadă în timp ce Torres primea ingrijri medicale – mai mulți suporteri începuseră să huiduie dar au trecut imediat la aplauze, după ce Andone le-a făcut semn să se liniștească.

 

foto: goal.com

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS