Confidenţialitate

Femeile din PSD nu sunt de acord cu ceea ce ele numesc „tentativă de destabilizare a PSD”

Organizaţia Femeilor Social Democrate (OFSD) şi-a exprimat dezacordul total, vineri, faţă de orice tentativă de destabilizare a PSD, “indiferent din ce zonă sunt iniţiate aceste atacuri”.

Într-un comunicat de presă, Organizația de femei a PSD subliniază că, “indiferent care sunt nemulţumirile celor care pun partidul într-o astfel de situaţie vulnerabilă, acestea nu pot fi mai importante decât aşteptările şi speranţele milioanelor de români care ne-au acordat încredere la alegerile din 2016 şi ne-au dat şansa de guverna pentru următorii patru ani”.

“Femeile social-democrate solicită tuturor colegelor şi colegilor din partid să înceteze imediat atacurile împotriva PSD şi a conducerii sale. De asemenea, adresăm tuturor liderilor partidului un apel la unitate şi solidaritate, pentru realizarea Programului de Guvernare şi pentru pregătirea partidului pentru cele două scrutine electorale din anul viitor. Solicităm, totodată, ca orice obiecţie sau nemulţumire faţă de guvernare sau faţă de modul în care e condus PSD să fie exprimată în interiorul partidului şi nu în afara sa”, se precizează în comunicatul citat.