Femei Speciale, în martie la Europa FM

În luna martie, la Europa FM vrem să mulțumim doamnelor speciale din viață noastră, fie că este vorba despre mama, soția, prietena sau colega de birou, doamna de la magazinul din colț care te ajută și îți aranjează în pungă cumpărăturile.

Punem doamnele pe primul loc, le facem să se simtă speciale!

În prima săptămâna din luna martie, în Europa Express, Sorin Niculescu vă invită să trimiteți mesaje audio pe numărul nostru de WhatsApp, 0728.111.222, să ne spuneți cine este femeia specială din viață voastră și cum va face zilele mai frumoase.

Mesajele pot fi trimise de ascultătorii domni, dar și de doamne. Cele mai frumoase mesaje vor fi difuzate în Europa Express. Așa că vă așteptăm cu mesaje originale, vrem să aflăm ce prețuiți la doamnele din viața voastră.

În emisiunea Drum cu Prioritate, Radu Constantinescu îi invită pe domni să trimită mesaje audio în care să spună cine e femeia specială din viață lor.

Mesajul trebuie să conțină și numărul de telefon al doamnei. Va fi ales cel mai frumos mesaj, îi vom suna atât pe cel care l-a compus, cât și pe femeia specială din viața sa, iar doamna va primi un premiu din partea Europa FM.

Seara se încheie cu emoții în doză concentrată în cel mai mare club din România, Clubul de Seară, unde Toader Păun invită femei speciale din lumea artistică. Luni ne înâlnim cu Cristina Bălan și soțul ei, Gabi.

Marți vine direct din ”ASIA Express” ADDA împreună cu soțul Cătălin. De ziua ei ADDA sărbătorește împreună cu prietenii în Clubul de Seară, în direct la Europa FM. A doua oră din Clubul de Seară este rezervată reîntâlnirii cu Roxen, reprezentata României la Eurovision, care va deschide în direct plicul roșu în care și-a scris preferințele ei de piese. Dacă se potrivesc alegerile ei cu cele din Finala Selecției Naționale Eurovision 2020, din 1 martie, aflăm în direct la Europa FM, marți după ora 20.

Miercuri ne lăsăm insprați în direct de Antrenorul Părinților Mirela Retegan, în direct după ora 19.

Joia avem întâlnire, de la ora 19, cu Loredana Groza, într-o apariție surpriză pe frecvențele Europa FM.

La Europa FM, punem doamnele pe primul loc! Împreună le facem să se simtă speciale!

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS