Confidenţialitate

Feli lansează ”Puiule, puiuțule”, o replică muzicală la bullying-ul din trecut, în Cubul de Seară | VIDEO

În premieră la radio, Feli aduce în cel mai mare club din România, Clubul de Seară, deschis de la 19 la 21 pe frecvențele Europa FM, a zecea și ultima felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste.

„Puiule, puiuțule”
, ultima piesă din albumul său autobiografic, este o continuare a piesei „Omule, deschide ochii”, prima felie de jurnal dezvăluită de artistă, astfel că albumul se închide precum un cerc perfect.

„În fiecare dintre feliile mele muzicale din acest album mi-am spus o parte din poveste, dar mi-am și dat câte un sfat, mie și celor care s-au regăsit în experiențele mele. În «Puiule, puiutule» e continuarea, dar și sfârșitul, unor povești din viața mea pe care mi-am făcut curaj să le împart, ca să (mă) vindec”, explică artista.

Piesa ”Puiule, puiuțule”, dar și povestea ei, a fost aduse joi seara, de Feli, în direct la Europa FM, în Clubul de Seară:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„În «Puiule, puiuțule» cânt despre anii în care am trăit în bullying, în lumea de oameni mari care îmi făceau asta direct sau prin «săgeți», despre vorbele pe la spate și judecata superficială, fără ca acești «pui» să deschidă ochii și să vadă cum sunt eu de fapt și ce contează cu adevărat în om. Ei nu au vrut sau, poate, nu au știut să vadă autenticitatea și adevărul meu. MUZICA. Povestea mea. Esența mea”, mărturisește Feli geneza noii sale piese.

Videoclipul piesei Feli – ”Puiule, puiuțule”