Fed Cup: România – Canada se joacă pe hard

Întîlnirea de Fed Cup în care România va juca împotriva Canadei la Cluj se va disputa pe o suprafață rapidă. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele federației române de tenis, Răzvan Itu, care precizează că lidera WTA Simona Halep și-a exprimat disponibilitatea pentru meciurile din 10 și 11 februarie.

Noul căpitan nejucător al echipei, Florin Segărceanu, se bucură că Halep și colegele ei vor avea ocazia să evolueze în fața unui public numeros în Polivalenta clujeană, care și-a mărit recent capacitatea, de la 7.000 la 10.000 de locuri. Segărceanu se așteaptă la un duel dificil, deși lidera canadiencelor, Eugenie Bouchard, nu se mai numără printre cele mai bune jucătoare ale lumii – este acum doar pe locul 81 mondial.

Florin Segărceanu îl înlocuiește pe conducerea echipei de Fed Cup pe Ilie Năstase, suspendat în urma incidentelor de la întîlnirea cu Marea Britanie. Dacă trec de Canada, tricolorele vor avea din nou ocazia unui baraj pentru accederea în Grupa Mondială a Cupei Federațiilor.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS