Confidenţialitate

FCSB a fost eliminată de Hermannstadt din Cupa României

Surpriză imensă în Cupa României – FCSB a fost eliminată după o înfrângere rușinoasă: 0-3 în fața unei echipe din al 2-lea eșalon, AFC Hermannstadt.

Pentru sibieni, Rusu a reușit o “dublă” în minutele 11 și 62, iar Blănaru a marcat și el în minutul 29.

FCSB a evoluat în 10 în ultimul sfert de oră, după ce Ovidiu Popescu a primit al 2-lea cartonaș galben. Antrenorul Nicolae Dică a început cu o echipă diferită față de meciurile din Liga 1, în care au apărut însă mulți titulari, ca Budescu, Florin Tănase, Denis Man sau Florinel Coman, iar la pauză a fost introdus și golgeterul Harlem Gnohere. Deasemenea, a debutat în poartă noua achiziție, Cristi Balgradean.

În minutul 34, a fost o fază controversată: arbitrul Cătălin Popa a dictat penalty pentru FCSB, dar a revenit asupra deciziei după ce un asistent l-a avertizat că mingea a fost atinsă mai întâi cu mâna de un fotbalist al “roș-albaștrilor”.

Amintim, partida de la Sibiu trebuia să se joace miercuri seară de la 18:30, dar nu s-a putut disputa din cauza terenului înghețat. Conducerea FCSB a cerut amânarea întâlnirii cu divizionara secundă, dinainte să facă deplasarea la Sibiu, însă a fost refuzată.

Gerul și ninsoarea au bulversat calendarul fotbalistic. Federația a decis să amâne și meciul CS U CraiovaDinamo, din sferturile Cupei, iar Liga Profesionistă va reprograma întreagă etapă care trebuia să se desfășoare în week-end, prima a play-off-ului și play-out-ului.