FC Voluntari – Steaua 3-1

Roș-albaștrii s-au îndepărtat la 7 puncte de liderul Astra Giurgiu, cu o etapă înaintea începerii play-off-ului.
Hamed Kone a fost eroul echipei pregătite de Ionel Ganea: a centrat din corner pentru deschiderea scorului, reușită de Achim în minutul 38 și a marcat apoi de două ori în finalul întâlnirii. Golul de 2-1, înscris în minutul 89, a venit după o cursă pornită de Kone din terenul propriu, de la peste 60 de metri de poarta adversă.
Și reușita Stelei a fost spectaculoasă, și i-a aparținut lui Adi Popa, în debutul reprizei secunde. Mijlocașul Stelei a egalat tot după o acțiune pe cont propriu începută la jumătatea terenului. Să mai spunem că roș-albaștri au solicitat două penalty-uri la hențuri ale adversarilor, primul evident, la scorul de 0-0.
Laurențiu Rehgecampf a spus că echipa lui nu a jucat absolut nimic și i-a avertizat pe elevii săi că dacă nu își vor schimba atitudinea, unii dintre ei vor sta mult timp prin tribună.
Steaua mai are de jucat în sezonul regulat sâmbătă cu CSMS Iași.
Nici Pandurii Tg Jiu nu a câștigat aseară, a remizat 1-1 cu CS U Craiova, care a deschis scorul în minutul 9 prin Mazarache. Wellington a egalat în minutul 87 iar antrenorul gorjenilor, Edi Iordănescu spune că echipa traversează din cauza problemelor financiare, cea mai grea perioadă din istoria recentă. Amintim, principalul finanțator al echipei, Complexul Energetic Oltenia a anunțat săptămâna trecută că nu mai poate susține clubul.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS