Confidenţialitate

FC Viitorul – FCSB: 1-4 în Liga 1

Vicecampioana Ligii 1, FCSB a învins-o cu 4-1 în deplasare pe FC Viitorul, în etapa a 6-a.

Pentru “roș-albaștri” au marcat Florinel Coman în minutul 45, Denis Man în minutul 52, Daniel Benzar în minutul 82 și Raul Rusescu în minutul 90, iar golul constănțenilor a fost înscris de Ionuț Vână în minutul 70, din pasa lui Ianis Hagi.

Viitorul a evoluat însă aproape tot meciul în 10, fiindcă Virgil Ghiță a fost eliminat încă din minutul 5, pentru un fault în postură de ultim apărător.

Ambele echipe au terminat meciul cu portarii de rezervă. La formația din Ovidiu, Valentin Cojocaru a acuzat probleme musculare în minutul 32 și a fost înlocuit cu Alexandru Buzbuchi. La jumătatea părții secunde, antrenorul lui FCSB, Nicolae Dică a fost nevoit să îl schimbe și el pe Cristi Bălgrădean, care s-a accidentat la aductori, iar înlocuitorul acestuia – Andrei Vlad a avut două parade salvatoare la șuturile lui Hagi Junior.

FCSB este lideră în clasament, cu 13 puncte, iar gruparea lui Gică Hagi se află pe poziția a 9-a, cu 7 puncte, la fel ca Sepsi, Hermannstadt și Chiajna.

Tot duminică seară, campioană CFR Cluj a remizat, 0-0 în deplasare la Gaz Metan Mediaș.

La CFR s-a remarcat portarul Jesus Fernandez, titularizat în locul lui Arlauskis, și care a respins câteva șuturi foarte periculoase ale gazdelor.

Gaz Metan a jucat în 10 din minutul 72, când Sorin Bușu a primit al doilea cartonaș galben pentru un fault dur.

Etapa a 6-a se va încheia luni, cu meciurile FC Botoșani Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, de la ora 18:00 și FC VoluntariUniversitatea Craiova, de la ora 21:00.