Confidenţialitate

FC Viitorul – CFR Cluj, 3-1

FC Viitorul a învins CFR Cluj, duminică seară, scor 3 la 1, în a XXII-a etapă a Ligii.

La momentul actual, ambele echipe dețin 24 de puncte, fiind departajate doar de golaveraj.

Antrenorul constănțenilor a observat oboseala adversarilor, cauzată de meciurile din Europa League.

”Dan Petrescu are o echipă foarte bună. Joacă din trei în trei zile. S-a văzut acest lucru. Știam că jucăm cu o echipă europeană. Am fost inspirat în alegerile pe care le-am făcut. Am avut controlul meciului 60 de minute. După aceea l-am pierdut, dar e normal. Am știut să jucăm. Am făcut lucruri foarte bune. Avem un portar în formă. Bravo lui Căbuz. E un început bun de campionat. Trebuie să pregătim foarte bine meciul cu Clinceniul”, a spus Gheorghe Hagi, la Digisport.

”Este meritul Viitorului, care a pregătit meciul ăsta o săptămână. Când stai prin aeroporturi și avioane, este greu să câștigi cu Viitorul. În repriza a doua nu au avut nicio ocazie. Nu este ușor să stai numai în avioane și pe drumuri. Am vrut să schimb și sistemul, ceea ce nu a fost o idee strălucită, având în vedere că nu am avut timp. De la autogolul lui Peteleu, moralul a căzut. Fotbalul se joacă pe goluri. Dacă ne uităm la numărul de ocazii, noi am avut mai multe. Ii felicit pe cei de la Viitorul. Repriza întâi este singura care nu mi-a plăcut în acest sezon. Am mai multe victorii împotriva lui. Rămâne să vedem ce va fi. E avantaj mare când te odihnești, când pregătești echipa. Dacă nu jucam in Europa League, aveam vreo șase puncte în plus. Campionatul este foarte strâns”, a declarat, la rândul său, Dan Petrescu.

În următoarea etapă, CFR Cluj se va întâlni cu Universitatea Craiova. În clasamentul Ligii 1, CFR Cluj este lider, cu 24 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul.