Confidenţialitate

FBI ia în considerare deschiderea unei investigaţii cazul lui Brad Pitt

Federal Bureau of Investigation (FBI) a transmis o declaraţie oficială prin care anunţă că ia în considerare deschiderea unei investigaţii în cazul actorului Brad Pitt, care a fost acuzat recent de abuzuri comise asupra copiilor săi, după ce ar fi consumat alcool în exces la bordul unui avion privat în care se afla cu familia, potrivit New Musical Express.

FBI a transmis un comunicat în care descrie presupusele acuze, inclusiv incidentul care s-ar fi petrecut săptămâna trecută la bordul avionului privat în care se aflau cei doi actori şi copiii lor, şi adaugă faptul că Biroul continuă să strângă fapte şi va evalua dacă este cazul să fie deschisă o investigaţie la nivel federal.

Angelina Jolie a depus actele de divorţ pe 19 septembrie, invocând motivul clasic al ”diferenţelor ireconciliabile”.

La puţin timp după confimarea acestei informaţii de un avocat al actriţei americane, Brad Pitt a acordat o scurtă declaraţie de presă pentru revista People, în care a spus că este ”foarte trist” şi că ”în aceste momente, contează doar binele copiilor” cuplului.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au o relaţie din 2004, iar în august 2014 s-au căsătorit. Ei au împreună şase copii.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock