Confidenţialitate

”FAUST” revine la Sibiu într-un nou spațiu

Teatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu anunță prima reprezentație a spectacolului „Faust“ –  o montare ce reprezintă mai mult decât un spectacol de teatru.

Cea mai impresionantă producție a Teatrului Național ”Radu Stanca” va fi găzduită într-un nou spațiu de joc: Baza SC Construcții SA, str. Triajului 1-3 (viaductul Vasile Aaron).

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 23 mai 2015, ora 19:00.

Pentru această reprezentație (unica înainte de începerea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu) au fost puse în vânzare 250 de bilete la Agenţia Teatrală din bvd. Nicolae Bălcescu nr. 17 și online prin eventim.ro.

Preţul unui bilet este de 40 de lei, respectiv 25 de lei, cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari, în limita locurilor disponibile.

 ”FAUST, după Goethe, în regia lui Silviu Purcărete, se distinge prin complexitatea viziunii regizorale: este o experienţă extrasenzorială la graniţa dintre Pământ şi Iad, un peisaj amplificat prin proiecţii, focuri de artificii, muzică rock live, zeci de actori şi dansatori şi o coloană sonoră originală semnată de Vasile Şirli. La baza acestui FAUST modern stă improvizaţia, textul lui Johann Wolfgang von Goethe constituind punctul de plecare pentru o compoziţie teatrală în care cuvântul nu este primordial. Scenariul spectacolului de la Sibiu surprinde momentele esenţiale din textul lui Goethe: pactul lui Faust cu Diavolul, patima lui Faust pentru Margareta, noaptea Valpurgiei şi ridicarea lui Faust la Cer. Producţia se remarcă prin decor şi light design de o impresionantă forţă evocatoare, costume provocator sugestive, elegante sau burleşti, muzică antrenantă sau copleşitoare cu efecte sonore adecvate ambianţei funambuleşti, proiecţii video ingenios articulate în arhitectura întregului demers scenic, creat monumental prin jocul a peste 120 de actori într-o hală industrială dezafectată” Teatrul Național ”Radu Stanca”, Sibiu

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.