Fanii sunt atrași de Gabriel Cotabiță pe Facebook după ce a fost internat în spital

Baza de fani virtuali a paginii de Facebook a lui Gabriel Cotabiță a crescut cu 26% în ultima săptămână, după ce artistul a suferit un stop cardio-respirator și a fost internat de urgență la spitalul Floreasca.

Potrivit datelor disponibile pe pagina oficială de Facebook a lui Gabriel Cotabiță, aceasta a atras cu 26,1% mai multe aprecieri de la utilizatorii rețelei de socializare față de săptămâna trecută. În prezent, pagina are 10.032 de aprecieri în total, cu peste 2.100 de noi aprecieri primite în plus față de săptămâna trecută.

Cei mai mulți fani ai paginii de Facebook a lui Gabriel Cotabiță locuiesc în România (75,7%), urmați de cei din Italia cu 5,1%, Spania (2%) și Marea Britanie (1,4%), indică platforma de monitorizare online SocialBakers.

Gabriel Cotabiță a fost internat de urgență la secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca din București, vineri, 8 mai, unde a fost intubat şi ventilat mecanic, după ce artistul a fost găsit în stare de inconștiență în sala de sport a unui hotel din Capitală. Luni, Gabriel Cotabiţă se afla în continuare în stare foarte gravă. Potrivit medicilor, cea mai probabilă cauză a stopului cardio-respirator a fost tulburarea severă de ritm cardiac, produs în contextul unor afecțiuni cardio-vasculare.

(Sursa foto: Facebook)