Confidenţialitate

Fanii FC U Craiova nu vor mai avea acces la meciurile de pe teren propriu după scandările xenofobe de la partida cu Sepsi

În fotbal, FC U Craiova anunță că spectatorii nu vor mai avea acces la meciurile de pe teren propriu în urma incidentelor de la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe de duminică. Au fost scandări xenofobe care au dus la suspendarea partidei.

Clubul FC U Craiova a anunțat măsurile pe care le-a luat după incidentele de la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Despre ce s-a întâmplat atunci spune, clubul transmite că „unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii şi regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriaşe pentru club”.

Prima măsură este cea privind desfășurarea meciurilor pe teren propriu fără spectatori. E valabilă pe termen nedeterminat.

A doua vizează demesuri către Federația Română de Fotbal și autoritățile statului să fie adoptată urgent o legislație care să prevină astfel de manifestări.

Clubul urmează să anunțe în curând și ce se va întâmpla cu abonamentele pe care le-au cumpărat fanii și cum își pot recupera banii.

Vă amintesc, meciul de duminică între FCU Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe a fost suspendat în minutul 26, la scorul de 0 la 0, în urma scandărilor xenofobe și rasiste.

O decizie privind cele întâmplate este așteptată și de la Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Citește și: Ministrul Sportului: Cluburile din țară care nu au pe teren cel puțin 40% jucători români riscă amenzi mari | AUDIO