”Familia Simpson” îl ironizează pe Donald Trump şi o sprijină pe Hillary Clinton – VIDEO

Marge şi Homer Simpson, protagoniştii serialului animat ”Familia Simpson”, s-au pus de acord şi au promis că vor vota pentru Hillary Clinton la următoarele alegeri prezidenţiale din Statele Unite, potrivit unui nou videoclip lansat de 20th Century Fox.

Acel clip independent, intitulat ”3am”, a fost publicat pe YouTube, informează bbc.com.

În acel clip video, candidatul republican Donald Trump este prezentat în timp ce citeşte o carte intitulată ”Great Speeches by A. Hitler” (”Marile discursuri ale lui A. Hitler”).

Atunci când Homer Simpson spune că ar putea să voteze pentru Trump, soţia lui, Marge, îi spune: ”Dacă acesta este votul tău, atunci mă întreb dacă voi putea să mai trăiesc cu tine”.

Homer îi răspunde astfel: ”Şi uite aşa am devenit democrat”.

Hillary Clinton şi Donald Trump se vor confrunta în alegerile prezidenţiale din Statele Unite, care vor avea loc pe 8 noiembrie.

Discuţia dintre soţii Simpson a avut loc după ce Marge a spus că nu poate să mai facă dragoste până când nu va decide cu cine să voteze.

Apoi, naratorul pune următoarea întrebare: ”E ora 03.00 şi telefonul sună în Casa Albă – cine ţi-ai dori să răspundă la acel apel?”.

Întrebarea face trimitere la campania politică a lui Hillary Clinton din 2008, ce a inclus un clip promoţional în care apărea un apel telefonic, la ora 03.00, prin care americanii erau întrebaţi în legătură cu persoana pe care aceştia ar prefera-o pentru a le conduce ţara în perioade de criză.

În clipul din ”Familia Simpson”, atât Hillary Clinton, cât şi Donald Trump sunt prezenţaţi în timp ce răspund la un astfel de apel telefonic.

Donald Trump răspunde astfel: ”Nu acum, sunt pe Twitter”.

Apoi, politicianul american îi cere unui asistent: ”Pune numele meu pe Lincoln Memorial, dezmembrează NATO… şi adu-mi nişte ompletă pe o farfurie din aur”.

În secvenţa următoare, Bill Clinton este prezentat răspunzând iniţial la apelul telefonic: ”În camera de urgenţă? Bine, imediat”, spune fostul preşedinte democrat.

Apoi, el îi predă receptorul soţiei sale, Hillary, spunându-i: ”Oh, e pentru tine”.

Hillary răspunde: ”Da, de acum înainte, va fi mereu pentru mine!”

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS