Familia Regală anunță că starea de sănătate a Regelui Mihai este stabilă

Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu, însoţiţi de Principesa Maria, se află pentru câteva zile alături de Regele Mihai I, la reşedinţa privată din Elveţia, anunţă, luni, Familia Regală, precizând că starea de sănătate a regelui este stabilă, acesta fiind supravegheat permanent de o echipă medicală.

Potrivit sursei citate, Regele Mihai I, Principesa Moştenitoare Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria petrec împreună momente în familie, în zilele care preced marea sărbătoare a Paştelui şi în Săptămâna Mare.

Regele Mihai I este înconjurat permanent de o eminentă echipă medicală, de membri ai Casei Majestăţii Sale detaşaţi în Elveţia şi de două măicuţe ortodoxe. Starea de sănătate a Majestatăţii Sale este stabilă“, se menţionează pe pagina de Facebook a Familiei Regale.

Regele Mihai I – ultimul monarh din ţările Europei de Est, care în 25 octombrie 2016 a împlinit 95 de ani – s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie a anului trecut, când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS