Confidenţialitate

Familia Pascu, trimisă în judecată | AUDIO

Petreceri cu droguri influențarea martorilor și muniție deținută ilegal: sunt dosarele în care a fost trimisă în judecată întreaga familie Pascu. Vlad Pascu, tânărul șofer care consumare droguri și a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai și părinții săi, Miruna și Mihai. Acuzația în cazul tânărului: trafic de droguri. Părinții săi sunt acuzați de tentativă de influențare a martorilor după accidentul rutier respectiv pentru păstrarea ilegală de muniție în locuință.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

DIICOT i-a trimis în judecată pe Vlad Pascu, precum și părinții săi, Miruna și Mihai Pascu. Anchetatorii au adunat probe care ar atesta că tânărul de 19 mai, autorul accidentului mortal din stațiunea 2 Mai, le furniza substanțe stupefiante prietenilor săi.

Acestea erau consumate în cadrul petrecerilor organizate de tineri. Drept urmare, Vlad Pascu este trimis în judecată pentru trafic de droguri. Miruna Pascu, mama tânărului, este trimisă în judecată pentru că a încercat să convingă martorii accidentului rutier mortal să nu spună ce au observat la locul accidentului în speranța că fiul său va primi o sentință mai ușoară.

Tatăl lui Vlad, Mihai Pascu, este trimis în judecată pentru păstrarea ilegală de muniție – fără documente – în locuința sa. Întreaga familie va fi judecată la Tribunalul București.

Vlad Pascu și mama lui sunt în arrest preventive, iar Mihai Pascu este cercetat sub control judiciar.

Tânărul de 19 ani este cercetat și pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului după ce a ucis doi studenți fiind drogat la volan.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Raport MAI: Cei mai tineri consumatori de stupefiante au vârste între 10-11 ani | AUDIO