Facebook, nefuncțional în România

ACTUALIZARE: Facebook, Instagram și WhatsApp au redevenit funcționale pentru utilizatorii din România, la această oră fiind raportate doar probleme izolate. Pentru cei mai afectați dintre utilizatorii Facebook, Instagram și WhatsApp , problemele au durat aproximativ 15 minute, în timp ce alți utilizatori au reclamat probleme doar pentru câteva minute.

ACTUALIZARE 14:55 Aria problemelor raportate pe Facebook, WhatsApp și Instagram se restrânge. În cazul Facebook, cele mai multe sesizări privind funcționarea necorespunzătoare sau incapacitatea de a accesa rețeaua vin din București și împrejurimi. În cazul WhatsApp, funcționalitatea a fost restabilită complet.

Facebook înregistrează probleme la această oră pentru utilizatorii din mai multe țări, inclusiv pentru cei din România.

”Sorry, something went wrong. We’re working on it and we’ll get it fixed as soon as we can”, este mesajul pe care îl primesc mai mulți utilizatori ai rețelei sociale. Potrivit downdetector.com, Facebook este nefuncțional acum pentru utilizatorii din România, Ungaria, Moldova, Croația și nordul Bulgariei.

Astfel arăta la ora 14:30 harta raportărilor făcute de utilizatori privind problemele la rețeaua Facebook:

Nici WhatsApp nu funcționează pentru mulți dintre utilizatori, fiind înregistrare erori de conectare, după cum semnalează mai multe persoane. Harta raportărilor făcute de cei care nu pot folosi aplicația WhatsApp arăată o răspândire mai mare a erorilor la această rețea socială:

În cazul Instagram, mai mulți utilizatori din România reclamă probleme de conectare sau de încărcare a imaginilor sau a feed-ului cu noutăți, în schimb aria geografică a răspândirii erorilor este mai restrânsă decât în cazul Facebook și WhatsApp:

Facebook, Instagram și WhatsApp sunt parte a aceluiași grup.

Problemele de azi vin la scurt timp după ce aplicaţia de mesagerie WhatsApp şi reţelele Instagram şi Facebook au fost indisponibile, duminică, în mai multe ţări din lume.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS