Confidenţialitate

Expoziția de pictură și creații vestimentare „Inima Reginei” se lansează vineri, chiar de ziua Reginei Maria a României

Expoziția „Inima Reginei” care se va lansa vineri, 29 octombrie 2021, de ziua Reginei Maria a României, este găzduită de Palatul Mogoșoaia. Expoziția este lansată în format online și rămâne deschisă până pe 29 ianuarie 2022.

Consiliul Județean Ilfov organizează expoziția „Inima Reginei”, iar evenimentul este lansat de ziua Reginei Maria a României. Expoziția este găzduită de Palatul Mogoșoaia. Aceasta este lansată în format online și rămâne deschisă până pe 29 ianuarie 2022.

Expoziția va beneficia și de un midissage, unde accesul publicului larg în cadrul Palatului se va face în conformitate cu noile reglementări legale – anexa Hotărârii Guvernului României nr. 1130/22.10.2021 art.12, alin.4 și art.14, alin.1.

Ce lucrări puteți vedea în cadrul expoziției

Puteți vedea lucrări ale pictorului Bogdan Mihai Radu, dar și creații vestimentare semnate de Mimi Chipăilă, artist vizual. Mai puteți vedea și o serie de picturi noi, unele chiar de mari dimensiuni, semnate de Bogdan Mihai Radu, care prezintă ipostaze ale vieții Reginei Maria în locurile ei preferate.

Sursa foto: Adrian Bulboacă

Citește și: Linia telefonică Peditel este luată cu asalt în această perioadă de părinții care se tem să ajungă la spital cu copiii | AUDIO