Confidenţialitate

Explozie pe o stradă din Giurgiu. Trei persoane au fost transportate la spital | AUDIO

Trei persoane au fost transportate la spital, cu arsuri la nivelul feței și membrelor în urma unei explozii ce s-a produs într-o gospodărie, ieri seara, aproape de miezul nopții pe o stradă din Giurgiu.

Cel mai probabil, cauza ar fi o acumulare de gaze, în momentul în care una dintre persoanele rănite a pornit aerul condiționat.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Din fericire, explozia de ieri noapte de pe o stradă din Giurgiu nu a fost urmată si de un incendiu. Locuința unde s-a produs explozia nu era racordată la rețeaua de gaze, iar butelia folosită în casa respectivă a fost găsită închisă.

Pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, au intervenit cu o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD și două SAJ.

Pentru că locuința vecină era racordată la rețeaua de gaze a fost solicitată și prezența unei echipe de la furnizorul de gaze pentru a efectua verificări. Valorile de detecție au fost normale.

Persoanele implicate, două femei, în vârstă de 41 și 64 de ani și un bărbat, de 29 de ani, au fost transportate la spital, cu arsuri la nivelul feței și membrelor.

În urma exploziei, au fost afectate două camere și holul locuinței. Cel mai probabil explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Incendiu la 4 locuințe din Sectorul 5 al Capitalei