Explozie în metroul din Sankt Petersburg: 8 stații de metrou au fost închise

Opt stații de metrou au fost închise de autorități în Sankt-Petersburg, în timp ce forțe speciale caute să intervină și să limiteze efectele exploziei de mai devreme din subteranul rusesc.

Mai multe surse vorbesc despre două explozii care au avut loc în metroul din Sankt-Petersburg și de mai multe victime și zeci de răniți.

Explozia de la metroul din Sankt Petersburg ar fi putut fi provocată de un kamikaze. Surse apropiate anchetei au declarat pentru Interfax că explozia de la metroul din Sankt Petersburg a fost provocată fie de un atacator sinucigaş, fie de un pachet-capcană care a fost lăsat când trenul staţiona la Piaţa Sennaia.

Peste 80 de angajaţi ai serviciilor de intervenţie în situaţii de urgenţă intervin la locul exploziei de la metroul din Sankt Petersburg, a declarat o sursă din centrul regional al Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, pentru TASS.

Pe de altă parte, Interfax anunţă că 17 ambulanţe se află la faţa locului pentru a prelua răniţii.  Autorităţile au luat măsuri suplimentare de securitate la metroul din Moscova, după explozia de la Sankt Petersburg, a anunţat un oficial citat de Interfax.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS