Explozie in Braila, o persoana a murit

Explozia a avut loc într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc situat vizavi de Tribunalul Brăila, fiind urmată de un incendiu puternic. Zeci de oameni au fost evacuați, iar mai multe autopeciale au intervenit pentru stingerea incendiului.

Panică la Brăila, în urma unei explozii puternice care a avut loc într-un apartament în centrul orașului. Explozia a avut loc într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc situat vizavi de Tribunalul Brăila, fiind urmată de un incendiu puternic.

Deflagrația a a avut loc în această după-amiază într-un bloc din centrul orașului, fiind urmata de un incendiu violent, care a cuprins tot apartamentul.

Imediat, fumul gros a invadat întergul imobil, iar echipele de intervenție au sosit destul de repede la fața locului.

Este o misiune dificilă pentru salvatori. Pe de o parte pompierii încearcă să stingă incendiul, pe de altă parte se străduiesc să-i salveze pe locatarii de la etajele superioare, rămași blocați în apartamente din cauza fumului gros.

Au folosit o scară pentru a prelua o femeie ieșită pe balcon, cu un copil în brațe. Se pare că în bloc mai sunt și alți copii, care sunt singuri acasă.

Deocamdată nu se știe ce a declanșat explozia, însă se știe cu certitudine că proprietarul locuinței a murit.

Deflagrația a afectat și un restaurant situat la parterul imobilului.