Confidenţialitate

TIMIȘ: Explozie într-un bloc de locuinte din Lugoj

O explozie a avut loc marți dimineată într-un bloc de locuinte din Lugoj. O persoană ce locuia în apartamentul în care a avut loc explozia a fost ranită și transportată la spital. Alte 20 de apartamente au fost afectate.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Deflagratia s-a produs puțin înainte de ora 9 marți dimineață. Din primele investigatii se pare că explozia, care a avut loc într-un apartament situat la etajul al 3-lea al unui bloc, a fost cauzată de o acumulare de gaz. Nu a fost urmată însă de incendiu. Suflul deflagratiei a aruncat bucați de geam și de tencuială la cațiva metri în fața imobilului. Proprietarul locuinței a fost rănit. Bărbatul a suferit mai multe arsuri. Patru ambulanțe, dar și mai multe echipaje de pompieri și poliție au fost trimise la fața locului. Medicii au evaluat victima și au transportat-o la spitalul din Lugoj.

Barbatul este conștient însă are arsuri pe aproape 40% din suprafața corpului și ar putea fi transferat în următoarele ore la Spitalul Județean Timișoara. 12 persoane care se aflau în acel moment în bloc au ieșit singure din apartamente. Un locatar care se afla într-un apartament vecin cu cel în care s-a produs deflagrația a fost ajutat de pompieri să iasă din locuința sa întrucat a ramas blocat în urma exploziei. Salvatorii militari spun că în jur de 20 de locuințe au fost afectate.Majoritatea au geamurile sparte și tocurile de uși sărite.

Criminaliștii și pompierii militari au început cercetarile la fața locului pentru a stabili cum s-a produs acumularea de gaze.

Sursa Foto: Inquam Photos
Citiți și: TULCEA: 7 muncitori nepalezi s-au intoxicat cu monoxid de carbon