Confidenţialitate

EXPERIMENT: O săptămână fără laptop sau telefon, doar cu un Huawei MediaPad M3 – VIDEO (P)

Anunțată anul acesta la IFA, MediaPad M3 este tableta pe care timp de o săptămână o va folosi Toader Păun, realizatorul emisiunii ”O dimineață de milioane” de la Europa FM, înlocuind cu ea atât smartphoneul cât și laptopul.

Huawei MediaPad M3 poate funcționa ca telefon mobil și ca tabletă în același timp, beneficiind de conexiuni 3G și Wi-Fi pentru transferul de date dar și pentru apeluri de voce de cea mai bună calitate.

Experimentul a început luni, în momentul în care Toader a primit tabelta Huawei MediaPad M3, prima zi fiind una de acomodare, pentru ca marți să o supună la testul pe care orice coleg din redacție își supune gadgeturile la început – testul audio. Doar că a încercat reacțiile colegilor în fața sunetului reprodus de boxele Harman/Kardon pe nevăzute. Cu alte cuvinte, nu au știut că sunetul pe care îl aud vine de la o tabletă, aceasta având un volum și o ținută suficient de impresionante cât să păcălească și urechile antrenate.

Pe rând, Lucian Popescu (alias Lulu), Sorin Niculescu, Radu Constantinescu și George Zafiu trec printr-un ”sound check pe nevăzute”.