EXPERIMENT: O săptămână fără laptop sau telefon, doar cu un Huawei MediaPad M3 – Bateria (P)

Săptămâna aceasta, realizatorul emisiunii O dimineață de milioane experimentează viața fără laptop sau telefon, doar cu un Huawei MediaPad M3 . Dependent de gadgeturi în general, Toader s-a acomodat rapid cu noua tabletă.

După ce Lucian Popescu (alias Lulu), Sorin Niculescu, Radu Constantinescu și George Zafiu au trecut printr-un ”sound check pe nevăzute”, marți, am fost curioși să vedem și cât rezistă tableta departe de priză.

Dotată cu o baterie de 5100mAh, după ce a fost încărcată luni și folosită  cel puțin câteva ore pe zi ca telefon, pentru a scrie texte online sau pentru a urmări clipuri video pe YouTube sau direct pe europafm.ro, tableta a ajuns vineri fără să simtă nevoia unei întâlniri cu încărcătorul.

Ecranul se comportă foarte bine atât în lumină naturală, în bataia soarelui, cât și în inerior iar lectura textelor este odihnitoare pentru ochi. Unul dintre primele lucruri care se fac remarcate la acest model stă în detaliile pe care ecranul IPS  reușește să le reproducă la rezoluția de 2560 X 1600 pixeli.

Comodă de folosit, tableta Huawei MediaPad M3 impresionează, după primele 5 zile de folosire, prin cel puțin 3 puncte forte: sunetul, bateria, ecranul.

Cum am testat sunetul Huawei MediaPad M3 cu un apel de la distanță și o audiție pe nevăzute