Experiențe pentru toate simțurile, de azi pe Plaja Europa FM – GALERIE FOTO

Din această săptămână, Plaja Europa FM oferă experiențe complete pentru toate simțurile, cu ajutorul unor instalații senzoriale gândite și construite de covor-senzorial.ro. Plaja este prima din România care oferă asemenea experiențe senzoriale, fără niciun cost pentru participanți.

Multe dintre instalații stau și la baza unor noi concursuri și jocuri, derulate de azi pe cea mai prietenoasă plajă de pe litoralul românesc, după cum este catalogată Plaja Europa FM de cei care aleg să revină aici an de an.

De cum au fost instalate în zona studioului Europa FM de pe plajă, instalațiile au fost luate cu asalt atât de copii cât și de adulți. Printre cei care a testat primul noile experiențe s-a aflat și Mickey Mouse, care a venit să se joace pe plajă cu toți juniorii.

Lădițele senzoriale sunt umplute cu diferite elemente din natura pe care le descoperiți la atingerea cu talpile. Comparate de mulți cu experiența unui spa, lădițele oferă, în afara unui masaj plăcut la tălpi, și ocazia de a ”evada” de la mare direct în mijlocul pădurii, pe căpițe de fân proaspăt, în vârf de munte sau într-o lume de puf.

O altă instalație care a avut mare succes în prima ei zi pe Plaja Europa FM este cea cu parfumuri diverse ”la cutie”.

Între noile tentații de pe Plaja Europa FM, aflată între Venus și Saturn, este și seria de ”căsuțe cu obiecte secrete”, pregătită de covor-senzorial.ro. Cu obiecte care nu reprezintă niciun pericol pentru participanți, indiferent de vârstă sau posibile alergii, cinci ”căsuțe” îi așteaptă pe cei mai curajoși turiști de pe plajă să-și încerce talentul în a elucida misterele.

Pentru cei care vor să-și arate dexteritatea într-un mod amuzant, jocul care presupune folosirea doar a picioarelor pentru a pune la loc diverse obiecte a avut și el priză la public din primele ore în care și-a făcut apariția pe Plaja Europa FM.

Noile instalații senzoriale vor putea fi găsite pe Plaja Europa FM întregul sezon.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS