Confidenţialitate

Exercițiu de alarmare, evacuare și intervenție în caz de incendiu, joi, la Spitalul “Gerota”

Joi, 21 octombrie 2021, la Spitalul de Urgență M.A.I. „Prof. dr. Dimitrie Gerota”, a avut loc un exercițiu de alarmare, evacuare și intervenție în caz de incediu. Scopul exercițiului a fost asigurarea reacției unitare a personalului unității medicale în cazul în care se produce un astfel de eveniment.

În cadrul exercițiului, participanții s-au familiarizat cu utilizarea mijloacelor și dispozitivelor tehnice specifice precum sisteme de alarmare, hidranți, stingătoare și altele. În plus, participanții au exersat și modalități de acțiune în astfel de situații: evacuare sau măsuri de prim-ajutor. La finalul exercițiului se va evalua eficienția procedurilor, iar în funcție de rezultate, acestea vor fi modificate sau îmbunătățite.

La eveniment au participat atât personal medical, cât și auxiliar, dar și forțe de intervenție din cadrul ISU București – Ilfov.

Citește și: Exercițiu internațional de protecție civilă în caz de inundații, în desfășurare în Arad și Timiș. La el participă mai multe state europene.

Sursa Foto: ISU BIF