Excursii cu sănii trase de husky, noua distracție în stațiunile de ski din Franța

În stațiunea Les Arcs din Alpii Francezi, foarte cunoscută celor pasionați de sporturile de iarnă, turiștii sunt invitați să facă și excursii în sănii trase de câini husky. Se știe că această rasă a fost creată tocmai pentru a-i transporta pe oamenii dintr-o parte în alta în zone ca Alaska și Siberia, unde e zăpadă mare parte din an.

 

În Franța, excursia cu sănii trase de husky, dar și de câini din rasa Samoyed și Malamut, durează jumătate de oră. Înainte de urca în sanie, turiștii se împrietenesc cu patrupedele, afirmă Ana Goicea, reprezentant al agenției de turism care organizează astfel de excursii.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Însă, excursia cu sănii trase de câini este doar una dintre activitățile pe care le pot face turiștii care ajung în stațiunea Les Arcs. Francezii au dezvoltat aici un adevărat paradis al schiorilor, întins pe mai bine de 450 de kilometri de pârtii de ski.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Șapte nopți de cazare în hotel de 4 stele, plus biletul de avion dus-întors București – Geneva, la care se adaugă transferurile de la aeroport în stațiune și un ski-pass costă 840 de euro de persoană.