Exclus din PSD, deputatul Dorel Căprar s-a înscris în PPU

Parlamentarul arădean Dorel Căprar, care a fost exclus din PSD la finalul lunii aprilie, a anunţat, miercuri, că s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste, fondat de Dan Voiculescu.

„Am decis că doctrina umanistă şi promovarea valorilor acesteia este în interesul României şi al cetăţenilor români şi este pe deplin compatibilă cu principiile şi valorile mele politice şi de viaţă. În această perioadă societatea românească are o nevoie acută de revenire la valorile tradiţionale de respect şi sprijin faţă de om, de nevoile acestuia, de raţiune, demnitate, credinţă şi mai ales de patriotism. Considerând că doctrina umanistă poate constitui un remediu eficient al actualei situaţii, am decis să mă alătur proiectului politic al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) şi începând de azi să mă înscriu în acest partid”, a transmis Dorel Căprar într-un comunicat.

La 13 mai, PSD Arad anunţa că l-a exclus pe Dorel Căprar din rândurile sale.

La acel moment, deputatul declara că decizia nu a fost luată în mod statutar, motiv pentru care se considera în continuare membru PSD.

Dorel Căprar a fost trimis în judecată la 7 aprilie, în afacerea DRDP Timişoara, fiind acuzat de trafic de influenţă şi complicitate la luare de mită.

Marți, senatorul Teodor Meleșcanu s-a înscris în PPU.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS